Jove emprenedor 2on Premi 2013

BAS ALIMENTÀRIA, SL

L’empresa uneix allò que tenen de bo el món industrial i l’artesanal amb l’objectiu de crear valor afegit i arribar al consumidor final, amb aquest objectiu neix el febrer de 2013 , el projecte  BAS ALIMENTARIA, SL, que sota la marca comercial NATRUS integra el saber fer de tres empreses arrelades a la Garrotxa: Mas La Carrera, Noel i la Cooperativa de la Vall d’en Bas.

L’objectiu és la producció i comercialització de productes carnis d’alta qualitat que responguin als valors de naturalitat de la terra,la tecnologia, la responsabilitat social i el treball ben fet. I amb una filosofia clara: Aconseguir oferir uns productes que gaudeixin, al mateix temps, de les propietats vinculades a una bona elaboració artesanal i de la capacitat de producció i distribució de la gran indústria alimentària.

El projecte contempla la futura construcció d’un obrador visible al Prat de Can Gronxa de Puigpardines, un edifici que permeti veure tot el procés d’el.laboració del producte i que sigui una aparador per ensenyar com es fan les coses.

La família de productes s’ha iniciat amb l’hamburguesa “natrus” 100% vedella i sense sulfits presentada en safata bi-pack en atmosfera protectora, i més endavant es pretén anar ampliant la gamma de receptes d’aquesta hamburguesa, alhora que s’hi afegirà una línia de peces nobles de vedella madurades en sec.

Salvador Vergés, un dels partícips d’aquest projecte va ser el guanyador del 2n Premi de la 1ª Edició dels Premis 100% Emprenedors que va tenir lloc el passat mes de novembre.

Per la filosofia del projecte i el seu arrelament al territori són una empresa que encaixa a la perfecció amb la marca “100%Garrotxa” a la qual s’acullen amb la signatura del conveni.