Jove Empresari 2019

Òscar Cabana i Farjas, de Bassegoda Grup

Pel novembre de 2017, en una de les taules del networking empresarial de la Setmana de l’Emprenedoria, tres joves inquiets detecten entre els participants una mateixa necessitat: la de tenir més temps per poder comunicar bé què fa la seva empresa.

I és aleshores quan decideixen donar-hi resposta creant un grup de professionals de la comunicació, de la imatge gràfica, de l’audiovisual, de l’entorn web, de les xarxes socials i de la missatgeria perquè acompanyin aquelles iniciatives que creuen necessària la comunicació i hi aposten per créixer.

Així, Bassegoda Grup neix amb la voluntat de cobrir un buit a la Garrotxa: acompanyar i fer créixer les empreses i particulars que li confien la seva imatge i comunicació.

Des del disseny d’una marca a un vídeo corporatiu, de la creació i posicionament d’una pàgina web a la gestió de les xarxes socials, de la presentació d’esdeveniments al servei d’entregues lliures de CO2 amb bicicleta elèctrica…

Un d’aquests tres joves, juntament amb Jan Sala i Martí Gómez, és Òscar Cabana, que va iniciar la seva carrera periodística a La Comarca d’Olot el 1999 com a redactor d’esports.

L’1 de juliol de 2015 va assumir el repte del relleu al capdavant de la publicació. I va ser sota la seva direcció que per l’agost del mateix any, la revista es va començar a editar en color, coincidint amb el número especial de Festes del Tura. A més, per Sant Lluc del mateix any la publicació va estrenar nou disseny. El 2017 va posar en marxa un web de continguts amb tot el fons editorial digitalitzat i obert al públic. I aquest 2019 la capçalera de referència a la comarca ha commemorat els seus 40 anys i l’edició del número 2000 “continuant fent el que és, però anant canviant el que ha estat fent”.