GUANYADORS I CANDIDATS 7a Edició

El passat 20 novembre al Saló de Plens de l’Ajuntament d’Olot es varen conèixer els guanyadors de la 7a edició dels Premis 100% Emprenedors.

Els guanyadors de l’edició 2020 són:

1r Premi : Buggy- Bee de Joan Riera Banal

2n Premi: Cabanyes entre Valls d’Àlex Lópex i Alfons Nogareda

Accèssit : Indeep Vision de Pau Bramon i Jordi Vallés

Jove Empresari : Àngel Faus i Tomàs per VLex. com

 

A continuació podeu conèixer tots els projectes candidats:

LA QUARTA PARET – Escola d’arts escèniques

Jordi Masegur Iglesias

https://laquartaparet.cat/

Escola de formació artística en el sector del teatre musical. Espai de des-inhibició, de diversió, de llibertat personal i artística, i de creació. Oferim diversió i tècnica a parts iguals.

2n Premi 100% Emprenedors, Cabanyes entre Valls

Àlex López López  i Alfons Nogareda Xarles

https://cabanyesentrevalls.com/

Cabanyes totalment equipades en un indret on la natura, els valors ecològics, la comoditat i el disseny es combinen per crear una aventura emocionant i memorable.

Eva Aixelà Rovira

https://evaaixela.com/

Guio persones i equips perquè redueixin conflictes i millorin els resultats. La diferència en allò que assoleixes és en el fet de si una persona actua automàticament o de manera conscient. Treballar amb mi és descobrir el que practiquen Apple, Oprah Winfrey i molts altres.

1r Premi 100% Emprenedor, Buggy- Bee

Joan Riera Banal

https://buggy-bee.com/

Cadira de rodes elèctrica per a nens de 2 a 8 anys. D’aparença infantil i moviments àgils, facilita el joc i l’aprenentatge. Adaptable, lleugera i de fàcil transport. La seva primera cadira.

Troncsijoc

Franz Rosenow, Martin Franz Krug, Laia Panyella i Carla Castañer

http://www.troncsijoc.com/

Professionals de la fusta i la pedagogia, que dissenyem i construïm espais de joc amb troncs de boscos de la Garrotxa. Aconseguim producte de qualitat i proximitat, i donem valor al joc i la infància.

Equip Dona

Sandra Tudela Santos, Juan Carlos Bello Muñoz, Ana Martínez Ayerza i Constanza Rolon Porras

http://www.equipdona.cat/

La paraula equip és l’essència de la nostra filosofia. Quan treballem afegint-hi les fortaleses de cadascú, el potencial es multiplica i això vol dir grans beneficis i avantatges per a les dones que atenem. És el que ens fa diferents. Això ens fa EquipDona

 

L’Atelier de Fabric’s Soul

Bibi Gerez Perramon

https://www.fabricssoul.com/

L’Atelier és un taller- botiga on impartim classes de costura creativa i brodat. I tenim biblioteca de patrons! Venem teles a metres i hi pots comprar productes tèxtils artesanals que fem al teu gust.

Accèssit Premis 100% Emprenedors, Indeep Vision

Pau Bramon i Jordi Vallés

https://www.indeepvision.com

Indeep automatitza controls de qualitat visuals a la indústria. Amb un programa que imita el cervell humà, es localitzen defectes de fabricació abans que arribin al client, i això evita costos de personal.

Verd de Gris

Anna Maria Herrero

Taller de restauració i tapisseria, un espai on compartir coneixement i experiència. Donem una altra vida als teus mobles, renovem tapisseries i creem complements per a la llar.

Poble

Mònica Iglesias

http://www.poble.co/

Poble és un estudi de disseny gràfic i direcció́ creativa on s’utilitza la comunicació com a eina transformadora. Es treballa tant en projectes online com offline i al llarg de tot el procés creatiu.