Ponent 2021

Anna Navarro Descals, coneguda professionalment per Anna N Schlegel, és una executiva catalana. És vicepresidenta de l’empresa de construcció californiana Procore i cap d’estratègia de la catalana GPAInnova des del 2021. El 2020 va ser nomenada la dona més influent del món en tecnologia per la revista Analytics Insight, i el 2021 la més admirada per la revista CIO Look. Viu a Califòrnia des del 1992. El 2020 també és la cap executiva de l’ONG Women in Technology amb cinc directives més. I des de l’abril de 2021 és la 25a ambaixadora de la ciutat d’Olot

De jove es va familiaritzar amb l’anglès, el francès i l’alemany, a més del català i el castellà. Va estudiar filologia alemanya i anglesa a la Universitat de Barcelona. Va començar a treballar a British Airways des de l’Aeroport del Prat per elaborar rutes o fer el checking. Es va desplaçar a viure a Califòrnia, on va crear una empresa de traduccions que treballava per l’ajuntament de la ciutat. Després li va arribar l’oferta per treballar a Cisco Systems on des del 1994 va contribuir en la globalització de l’empresa. Després ha estat a Xerox, VMware i VeriSign. La va contractar NetApp el 2008, una empresa dedicada a l’emmagatzematge de dades amb seu a Silicon Valley, on liderava un equip format per 200 professionals. El 2021 va canviar de feina i va començar a treballar a Procore i GPAInnova.

El 2017 va publicar el llibre Trully Global sobre com les grans empreses poden tenir èxit en una economia global competitiva. El llibre va defensar la globalització dels mercats i va ser un contrapunt a l’aposta del president Donald Trump al tancament de fronteres.

 

L’acte d’entrega dels guardons serà el proper 29 d’octubre a les 19h. a la Sala Torín.